Firmagaver Påskeæg & Påskegaver 2017 med Chokolade og Marcipan i top-kvalitet. Påskeæg til dit personale finder du her!

90g hvide dragéæg i hvid æske med brunt bånd
DKK 37,00

Om Påskeæg:

Påskeæg er blevet et symbol på livets opståen og på forårets kommen. En Påskegave - et chokolade Påskeæg - er en god måde at fortælle dine medarbejdere, at de fortjener lidt ekstra forkælelse.

Kvalitetsæg til påske

Påskeæg i topkvalitet med chokolade og marcipan til dine kunder og medarbejdere finder du altid hos os. Vi samarbejder med en række af dygtige chokoladeproducenter og holder hvert år øje med deres påskesortiment og alle de lækre påskenyheder, som løbende udvikles. Vi smager påskeægene og vi vurderer deres stil og emballage. Vi ser om prisen er konkurrencedygtig i forhold til andre påskeæg og i forhold til kvaliteten af indholdet.

Påskeæg fra Summerbird, Johan Bülow, Sv. Michelsen m.fl.

Alle vores Chokolade Påskeæg er nøje udvalgt, af højeste kvalitet og meget velsmagende.
Vi har lækre chokolade Påskeæg med marcipan, fed nougat og skøn ganache. Vi har påskeæg med lakrids - og vi har økologiske påskeæg. Påskegaver som er sjove, iøjnefaldende og velsmagende. Skønne Chokolade Påskeæg fra Summerbird til Johan Bülow, Konnerup & Co. og Sv. Michelsen Chokolade.

Danske og Belgiske Chokolade Påskeæg:

Påskeæg produceret her i Danmark, økologiske Påskeæg og Belgiske Påskeæg. Påskeæg med lakrids. Vi har et bredt udvalg - i mange forskellige prisklasser - vi sælger hvert år de flotteste Påskeæg ud til virksomheder over hele landet.

Med et dejligt Chokolade Påskeæg er du og dine medarbejdere klar til at gå foråret i møde med et smil.

Vi glæder os til at modtage din bestilling af årets Påskeæg 2017.

Firmagaver deluxe - forvent lidt mere!