Arbejdstøj og sko i top kvalitet finder du hos Firmagaver deluxe:
Vi tilbyder arbejdstøj fra danske F. Engel, der konstant opdateres med nye detaljer, uden at der gås på kompromis med design og den kendte slidstærke kvalitet.

F. Engel arbejdstøj omfatter en bred kollektion, der er underlagt skrappe tests, der matcher de mange krævende arbejdssituationer som arbejdstøjet dagligt udsættes for. Arbejdstøj skal bare fungere igen og igen - det gælder bådestyrke, komfort og farveægthed.

Arbejdstøjet er certificeret i frohold til Øko-Tex Standard 100 og mærket med EU Miljøblomsten, der sikrer at produkterne er af høj miljømæssig kvalitet. 

Vi viser nogle af de bedst sælgende styles her på siden - men vi fremsender gerne et katalog, der omfatter hele kollektionen af F. Engel arbejdstøj.

Book et møde: Du har også mulighed for at få besøg af en af vore dygtige konsulenter, der gerne helt uforpligtende fremviser kollektionen.

Web-shop: Vi tilbyder at sammensætte jeres egen web-shop, som vil gøre bestillingerne hurtige og lette at sætte igang i en travl dagligdag.

Logotryk: Vi tilbyder logotryk og navnetryk på arbejdstøjet. Vi anbefaler SuperFlex, som er en transfertype der har fremragende tekniske specifikationer som høj slidstyrke ved vask og tørring i i praktisk anvendelse. SuperFlex har egenskaber, der sikrer at arbejdstøjet kan vaskes og trørres ved høje temperaturer og anvendes ved flere af landets førende erhvervsvaskerier. SuperFlex giver tekstilerne længere levetid.

Broderi: Vi tilbyder naturligvis også logobroderi og navnebroderi på arbejdstøjet. 

Få mere information om arbejdstøj og sikkerhedssko:
Vil du høre mere om jeres muligheder eller have et godt tilbud? Kontakt os her - så får du svar i dag (hverdage indtil kl. 16.00). 

Firmagaver deluxe - forvent lidt mere!