Påskeæg & Påskegaver 2018 - Påskegaven til dine ansatte eller kunder. Stort udvalg i Påskegaver med dit logo.

Om Påskeæg og Påskegaver:

Påskeæg er blevet et symbol på livets opståen og på forårets kommen. En Påskegave - et chokolade Påskeæg - er en god måde at fortælle dine medarbejdere, at de fortjener lidt ekstra forkælelse. Påskegaven er vendt tilbage i de senere år, hvor flere og flere virksomheder vælger at give et Påskeæg eller en Påskegave med logo til kunder og medarbejdere. Påskegaver vækker stor glæde hos modtageren og da det er en gave man ikke forventer er effekten endnu stærkere. Påskegaver med dit logo er en god måde at sikre, at kunder husker dig og dit brand, når gaven nydes derhjemme.

Påskeæg og påskegaver i topkvalitet - fås med dit LOGO:

Påskeæg i topkvalitet med chokolade, marcipan og lakrids til dine kunder og medarbejdere finder du altid hos os. Vi samarbejder med en række af dygtige chokoladeproducenter og holder hvert år øje med deres påskesortiment og alle de lækre påskenyheder, som løbende udvikles. Vi smager påskeægene og vi vurderer deres stil og emballage. Vi ser om prisen er konkurrencedygtig i forhold til andre påskeæg. Vi tilbyder, at sætte logobånd og tekst på din påskegave så du opnår en perfekt profilering i forbindelse med din påskekampagne. Kontakt os gerne, så laver vi et uforfligtende oplæg på påskegaven til jer.

Påskeæg fra Summerbird, Johan Bülow, Sv. Michelsen m.fl.

Alle vores Chokolade Påskeæg og Påskegaver er nøje udvalgt, af højeste kvalitet og meget velsmagende.
Vi har lækre chokolade Påskeæg med marcipan, fed nougat og skøn ganache. Vi har påskeæg med lakrids - og økologiske påskeæg. Påskegaver som er sjove, iøjnefaldende og velsmagende. Skønne Chokolade Påskeæg fra Summerbird til Johan Bülow, Konnerup & Co. og Sv. Michelsen Chokolade.

Danske og Belgiske Chokolade Påskeæg:

Påskeæg produceret her i Danmark, økologiske Påskeæg og Belgiske Påskeæg. Påskeæg med lakrids. Vi har et bredt udvalg i flotte påskegaver - i mange forskellige prisklasser - vi sælger hvert år de flotteste Påskeæg ud til virksomheder over hele landet.

Med et dejligt Påskeæg eller en Påskegave er du og dine medarbejdere klar til at gå foråret i møde med et smil.

Vi glæder os til at modtage din bestilling af årets Påskeæg og Påskegaver 2018.

Firmagaver deluxe - forvent lidt mere!