Firmagaver og SKAT 2017:

Bagatelgrænsen for gaver er på 1.100 kr. Dette beløb må en medarbejder modtage gaver for pr. år, uden at blive beskattet.

Arbejdsgiver kan trække udgiften fra. Beløbet for gaven skal indberettes som løn, og udgiften kan trækkes fra som driftsomkostning.

Julegaveloft for julegaver er på 800 kr.

Gives der ikke andre gaver i løbet af året, er det tilladt at hæve beløbet til 1.100 kr.

Indberetningspligt for gaver: Overstiger værdien af én gave 1.100 kr. er virksomheden indberetningspligtig.

2015 Skattefri gaver - op til 1.100 kr.

2015: Nu kan du give dine medarbejdere gaver for op til 1.100 kr. om året, uden at medarbejderne skal betalt skat. Det er heller ikke længere arbejdsgiverens pligt at indberette mindre personalegoder og gaver - heller ikke selvom loftet på 1.100 kr. om året er overskredet. En julegave til højst 800 kr. udløser ingen beskatning. Lejlighedsgaver: Der er ingen beløbsgrænser blot må gavens værdi ikke overstige, hvad der almindeligvis anses for passende.

Læs mere direkte på Skat's hjemmeside - klik her!

 

Skat er i gavehumør - 2008

SKAT hævede den 23. september 2008 grænsen for firmagaver fra 400 kr. til 560 kr. ex. moms. Det var første gang i over 12 år, at man ændrede på beløbsgrænsen.

Du kan læse mere her...

 

 

Økonomisk krise - mulighedernes tid

Gør som Jysk: styrk din markedsføringsindsats med 10 procent, medens dine konkurrenter skærer ned med 20 til 30 procent. Det øger din synlighed!

I krisetider kan man skære ned på mange ting, men markedsføring er endnu vigtigere i smalle tider. "Det er typisk sådan, at en trediedel af markedsføringskronerne spares væk i en sådan situation, men du kan også spare dig ihjel. Du må ikke tage den gnist væk, der hedder at fortælle om dit produkt, siger Lars Larsen".

Kilde: Erhvervsbladet, den 12. maj 2009.