Salgsteamet hos Firmagaver deluxe - sådan er vi !

Firmagaver deluxe's kreative salgsteam består af Linda og Eva - og indirekte af firmaets store leverandørnetværk, der løbende leverer ekspertbistand inden for hver deres område.

Linda: indehaver og stifter af Firmagaver deluxe. Linda har med mere end 10 års erfaring indenfor firmagaver en bred ekspertise og stor indsigt i, hvilke løsninger der "virker". Derudover besidder hun en intuitiv fornemmelse for, hvilke nye tendenser kunderne vil efterspørge.

"Jeg ser firmagaver og promotion artikler som et vigtigt led i din virksomheds kommunikation. Derfor har jeg fokus på at lære din virksomheds profil af kende, samtidig med at jeg hele tiden lytter for at afdække jeres behov".

Eva: salg og kommunikation. Uddannet indenfor kommunikation og har tidligere arbejdet som konsulent, indenfor salg, marketing og forretningsudvikling - et godt fundament, i en branche, hvor kunderne kommer fra mange forskellige brancher.

"For mig er det vigtigt at du som kunde føler dig velkommen, når du henvender dig til os - at du føler, at du får en personlig betjening, at responstiden er kort og at alle ordrer er lige vigtige uanset størrelse".
 

Målsætning: Vi vil være førende indenfor branding af virksomheder gennem firmagaver og promotionartikler.

Vores metode er:

  • At sælge produkter der lever op vore egne høje krav om kvalitet, design og relevans.
  • At vi i fællesskab med dig som kunde, kobler de bedste ideer og produkter til behov og kontekst.
  • At gøre nye kunder til loyale kunder - igennem "løsninger der rammer plet", gode relationer og høj personlig service.

Vi går ikke på kompromis!


Kig dig lidt omkring, og er der noget som fanger din interesse, så kontakt os endelig - hos os er ingen spørgsmål for små!

Ring: 35 12 20 10 - eller send os en e-mail: post@firmagaver-deluxe.dk
 
Firmagaver deluxe - forvent lidt mere!